Olin ehdolla eduskuntavaaleissa 2015, jolloin suosittelijani kuvasivat minua näin:

"Heli on loistava ehdokas. Hänellä on vankka kokemus kunnallispolitiikasta, jonka kautta politiikan arki on tullut tutuksi. Heli tuntee erityisopettajan työn kautta erittäin hyvin lasten ja nuorten sekä perheiden tilanteen ja perusturvalautakunnan jäsenenä sosiaali- ja terveyspolitiikan kysymykset. Poliittisen kokemuksen ohella Heli on avoin ja helposti lähestyttävä ja luotettava ihminen. Helistä tulee loistava kansanedustaja!"

Touko Aalto, Jyväskylän kaupunginvaltuutettu, Vihreiden varapuheenjohtaja

"Helin elämänkokemus ja ammattitaito tuovat syvyyttä hänen mielipiteilleen eriarvoisuuden pysäyttämisestä. Heli on valoisa ja valovoimainen ihminen: sellainen joka tulee kuulluksi, eikä pysähdy ensimmäiseen seinään."

Rosa Meriläinen, Kirjailija, entinen kansanedustaja

"Olen seurannut Helin poliittista uraa alusta alkaen. Helin politiikka ilmentää suurta sydäntä ja taitoa ymmärtää tavallisen ihmisen asioita. Heli on hyvä valinta!"

Juhana Suoniemi, YK:n rauhanturvaaja, kaupunginvaltuutettu, Tampere

"Pohjoismainen hyvinvointivaltio, pienet tuloerot ja sosiaalinen tasavertaisuus, on osoittautunut parhaaksi järjestelmäksi maailmassa. Itseäni lähellä on eriarvoistumisen pysäyttäminen ja tasa-arvoisuus. Sama tavoite on myös Helillä. Heli on hyvä ehdokas, vaikka ei olekaan demari!"

Aarne Kiuru (sd), Akaan kaupunginvaltuutettu, perusturvalautakunnan jäsen

"Yhteistyökykyinen, peloton ja asioihin perehtyvä Heli ansaitsee luottamuksen yli puoluerajojen."

Susanna Saxberg, Erityiskasvattaja, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen (KOK)